Изабрана вест

Грундфос Србија доо Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује за студенте Универзитета у Београду посету  компанији Грундфос Србија д.о.о. у Инђији у уторак, 28. маја 2024. године са почетком од 9 часова. 

Посета компанији Грундфос реализује се у оквиру програма "Сазнајте из прве руке", а организована је како би се студентима Универзитета у Београду омогућило да у директном контакту са запосленима у најуспешнијим компанијама стекну нова знања о функционисању савременог тржишта рада.   

 Учесници у посети имаће прилику да се кроз презентацију упознају са начином функционисања и специфичностима рада у различитим секторима комапаније. Запослени ће са студентима говорити о свом каријерном путу, могућностима за развој каријере у њиховим тимовима, вештинама које се очекују од новозапослених, као и о програму "Грундфос прилика" који се пружа младима. Студенти ће имати прилику да чују и краће излагање на енглеском језику, о раду у оквиру ланца снабдевања. Уследиће обилазак фабрике где ће учесници у посети у директоном контакту од запослених сазнати више о процесима у производњи, након чега ће обићи и админстративни део компаније.  

Позивамо студенте Машинског, Електротехничког, Економског, Факултета организационих наука, Правног, Грађевинског, Филолошког, Филозофског, Математичког факултета и  Факултета безбедности да се пријаве за учешће у посети до 23. маја у 9 ујутру.    

Пријави могу приступити путем линка овде.

Превоз за учеснике посете компанији је организован. Сви пријављени биће благовремено обавештени о статусу своје пријаве, а одабрани за учешће у посети о  месту окупљања групе.  

09-05-24
Остале вести
! Сајт је оптимизован за Firefox, Chrome и IE 9+           ЛуАн-011